Doe hier de zelfevaluatie en kijk welk programma het beste bij je past

De PPO Academie – Voor alle professionals in de publieke sector

De PPO Academie is er voor alle professionals in het publieke domein. Jij vormt samen met andere professionals een netwerk met kennis, inzichten, instrumenten en vaardigheden die je kunt delen. Leren van en met elkaar dus. Dat faciliteren we in de PPO Community.

Snelle innovatie in de omgeving waarin je werkt, brengt mogelijkheden en verwachtingen met zich mee voor vernieuwing in de publieke sector. Om die vernieuwing mogelijk te maken zijn professionals nodig met specifieke kennis, inzichten en vaardigheden. Mensen zoals jij die vernieuwing in hun omgeving stimuleren. Dat vraagt een andere positie van de overheid en van jou: van het ondergaan naar het stimuleren van verandering. Aan die beweging willen we als PPO-Academie graag bijdragen.

Leren is net een reis: je pakt je koffers met vragen en leerdoelen. Samen ga je op reis om ervaringen op te doen en als je thuiskomt, landt alles in de praktijk. In al die fasen kun je rekenen op de PPO Academie.

 

Voorbeelden van bagage

  • Nieuwe perspectieven op maatschappelijke vraagstukken
  • Een andere blik op je eigen rol binnen het publieke domein
  • Je krijgt inspirerende voorbeelden van veranderingsgericht werken, binnen en buiten de publieke sector
  • Toegang tot een waardevol netwerk dat gevoed is met actuele kennis van maatschappelijke ontwikkelingen, ook na de leerreis toegankelijk via de PPO Community
  • Je leert initiatieven actief en creatief vertalen naar beleid
  • Je ervaart de beweging van organisatie naar organiseren en
  • Krijgt inzicht in de succesfactoren voor samenwerking

Doe hier de zelfevaluatie en kijk welk programma het beste bij je past