Doe hier de zelfevaluatie en kijk welk programma het beste bij je past

Individuele reizen, groepsreizen en maatwerk reizen

Je training richt zich op:


Individueel leren – Hoe kan ik? 

Jouw persoonlijke ontwikkelwensen en leer- en interactiestijl staan centraal. Welke kennis, inzichten en vaardigheden heb jij nodig voor toepassing in de praktijk? Voor individueel leren bieden we open trainingen aan


Organisatieleren – Hoe kunnen wij? 

De focus ligt op organisatie brede leerwensen en verandervragen. In welke richting willen wij dat onze organisatie zich ontwikkelt? Wat zijn de verandervragen? En welke kennis, inzichten en vaardigheden zijn nodig voor het organiseren van activiteiten? Voor organisatieleren bieden we organisatie brede ontwikkeltrajecten aan


Omgevingsleren – Hoe kunnen we samen? 

Interbestuurlijke of regionale samenwerking is de opgave. Met wie willen wij samenwerken? Welke samenwerkingsvragen zijn er? Welke kennis, inzichten en vaardigheden zijn nodig om samen te organiseren?

Je werkt aan de hand van opgaven en ontwikkelingen in het publieke domein, zoals de Omgevingswet, Data gedreven Dienstverlening en Decentralisaties.

Bij de PPO-Academie leer je vanuit je eigen rol en mogelijkheden dienstverlening te versnellen en te verbeteren. Stap in!Individuele reizen

Innovatie, Interactie & Invloed

Interbestuurlijke Leerreis Omgevingswet
Adviseren nieuwe stijl
Interactie, communicatie & participatie
Veranderkracht
Sturing & leiderschap
Projectleiding & realisatie


Innovatie & informatie

Gegevensmanagement
Informatiebeveiliging
Data, domeinen en dienstverlening
Architectuur andersGroepsreizenMaatwerkreizen

Voor organisaties en samenwerkingsverbanden bieden wij ook Maatwerkreizen aan. Op basis van de vraagstukken en context worden verschillende modules gecombineerd tot een geheel eigen gezamenlijke leerreis of kunnen nieuwe modules ontwikkeld worden.

Vanaf eind 2019 bieden we ook voor individuele cursisten de mogelijkheid aan om trajecten nog meer op maat te maken door zelf combinaties van modules te maken en een passende afsluiting en begeleiding te kiezen.

De start van een maatwerktraject bestaat uit een intake gesprek met één van onze leercoaches. In onderling overleg werken we een voorstel uit voor uw reis op maat. Meer weten? Neem contact op met één van de leercoaches.

Doe hier de zelfevaluatie en kijk welk programma het beste bij je past